Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Kihúzható páraelszívók
Gyártó Klarstein
Eladó Klarstein.hu
Ajánljuk Kihúzható páraelszívók Klarstein

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+
Kihúzható páraelszívók

Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+

517 390 Ft

Teljes Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+ termékleírás

Középen és nem csak ott: a Klarstein Full House DownAir System forradalmasítja konyháját! Kombinálja azindukciós főzőlapot közvetlenül a DownAir páraelszívóval. A konyhában a gőz és a szagok közvetlenül ott tűnnek el, ahol kialakulnak. A Klarstein Full House indukciós főzőlap négy főzőlappal rendelkezik, a beépített DownAir páraelszívó bal és jobb oldalán. Két főzőlap flexi zónává kombinálható, amely biztosítja a szükséges helyet a nagyméretű edények és serpenyők számára. Mindegyik főzőlap 9 fokozatban állítható, és rendelkezik a ThermoBoost funkcióval, amely a nagyon gyors főzés érdekében növeli a teljesítményt. Az edény felismerése, a Stop and Go funkció a ThermalRecall funkcióval, a maradékhő felismerése, a gyerekzár és a hőmérséklet-tartó funkció tökéletesen kiegészíti a főzőlap használati lehetőségeit.A 477 m³/ó áramlási sebességű DownAir elszívórendszer közvetlenül a főzőfelület része, és közvetlenül lefelé szívja el a gőzt és a főzés közben keletkezett párát. Egyetlen páraelszívó sem akadályozza az edényekhez való hozzáférést, így a rendszer különösen konyhaszigetekhez ideális. Mind a főzőlap, mind a páraelszívó a SenseControl érintőképernyős, megvilágított csúszkákkal ellátott kezelőpanel segítségével kezelhető. A Klarstein Full House komplett rendszer hibátlan üvegkerámia felületét egyetlen gomb sem zavarja.Élvezze új konyháját!Megjegyzés: Javasoljuk, hogy a Klarstein Full House Down Air System beszerelését szakképzett személyzet végezze a használati utasításnak megfelelően.

A Klarstein.hu webáruházban a kihúzható páraelszívók kategóriából a Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+) terméket 517 390 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Kihúzható páraelszívók,

Gyártó

Klarstein

Eladó

Klarstein.hu

Ár

517 390 Ft

EAN

4060656463068

Gyakran ismételt kérdések a Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+ kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+?

A Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+ terméket 517 390Ft-tól vásárolhatod meg a Klarstein.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+ terméket?

A Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+ terméket például a Klarstein.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+ raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+ Megnézheted a Klarstein.hu oldalon.


❓ Mi a Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+EAN kódja?

A Klarstein Full House Down Air System, indukciós tűzhely + páraelszívó, 477 m³/ó, energiahatékonysági osztály A+ termék EAN kódja: 4060656463068Még több terméket keresél a klarstein gyártótól?


Katalógusunkban az klarstein márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb klarstein termékeinek kínálatát.