Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Rum
Gyártó Licorea Cihuatan
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Rum Licorea Cihuatan

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L
Rum

Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L

17 189 Ft

Teljes Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L termékleírás

Rumas Cihuatán a névadó El Salvador-i völgy ihlette.
A Cihuatán-völgyben egykoron egy azonos nevű város állt.
A maja törzs építette, az őslakosok, akik Kr.u. 900 és 1200 között éltek itt. A maja virágzó társadalom volt, matematikusok, csillagászok és kereskedők.
A cihuatáni rumok a tudás és az innováció iránti szomjúságukban találják meg az inspirációt.
A "Cihuatán" szó az azték nyelvvel rokon pipile nyelven "alvó nővel rendelkező földet" jelent. A legenda szerint sok évszázaddal ezelőtt egy istennő érkezett a Cihuatán-völgybe, hogy bőséggel és termékenységgel áldja meg a földet.
A völgy az ő akaratából virágzott ki a cukornád termőföldjeivel és a legtisztább vízzel. És ez a két legfontosabb összetevője a mai Cihuatán rumnak.
El Salvador a világ egyik legkisebb országa, és az egyetlen közép-amerikai ország, amely nem rendelkezik a Karib-tengerhez való hozzáféréssel.
Egész évben meleg, trópusi időjárás uralkodik, amelyet a Csendes-óceán gyönyörű, sötét homokos strandjain és vizén élvezhet. A Cihuatán rumot kézzel készítik El Salvadorban, az azonos nevű völgyben, egy 2004-ben alapított lepárlóüzemben, amely az egyetlen lepárlóüzem az országban. Megújuló energiával működik, amelyet a préselt cukornádmaradványokból nyer. A termelési folyamat minden egyes lépését, a cukornád palántáktól a cukornádszirup és a melasz erjesztésén és lepárlásán át a palackozásig gondosan felügyelik.
A helyi mesterkeverő, Gabriela Ayala, varázslatos és egyedi rumokat főz, amelyeket a maja örökség ihletett, és soha nem veszi le a szemét a hordókról, amelyekben alkotásai pihennek.


12 éves solera rum El Salvador varázslatos Cihuatán-völgyéből származó rum a többi cihuatáni finomsághoz hasonlóan kézműves munka eredménye, a cukornádmagtól a palackig. A völgyet állítólag az ókorban egy ősi istennő áldotta meg termékenységgel és a legtisztább vízzel. Ezek a helyi finom rum fő összetevői. 12 évig érlelődött tölgyfából készült bourbon hordókban a solera módszerrel az egyenletes ízhatás érdekében. A hordókból a pörkölt tölgy, narancshéj, barna cukor, alma, eukaliptusz, pörkölt dió és a crème brulée gazdag aromáit viszi magával.
Kóstolja meg az istenek által megáldott rumot.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a rum kategóriából a Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L) terméket 17 189 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Rum,

Gyártó

Licorea Cihuatan

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

17 189 Ft

EAN

7410010594063

Gyakran ismételt kérdések a Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L?

A Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L terméket 17 189Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L terméket?

A Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7LEAN kódja?

A Cihuatán 12 Solera Reserva Especial 40% 0,7L termék EAN kódja: 7410010594063Még több terméket keresél a licorea cihuatan gyártótól?


Katalógusunkban az licorea cihuatan márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb licorea cihuatan termékeinek kínálatát.