Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Rum
Gyártó St. Lucia Distillers Ltd.
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Rum St. Lucia Distillers Ltd.

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L
Rum

Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L

15 651 Ft

Teljes Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L termékleírás

Az Extra Old Rum úgy készül, hogy utánozza azt a rumot, amelyet az eredeti elfeledett President's Reserve hordókban találtak, amelyek megmenekültek a St. Lucia Distillers-ben 2007. május 2.-án történt szörnyű tűzvésztől. A pincemester a szeszfőzde felújítása során kénytelen volt rendkívüli tárolóhelyet találni rumos hordóinak. Ebben a zűrzavarban ezek a hordók rossz helyre kerültek. Ezen „elfelejtett hordók” olyan rumot eredményeztek, amely túl régi volt az eredeti President's Reserve keverékhez, ezért úgy döntöttek, hogy ezt a rumot külön adják ki, és világszerte elismeréssel fogadták.

A keverék ,,pot-still“ és ,,coffey“ desztilláló berendezéseken készült rumokat tartalmaz. A gyártás ugyanazt az eredeti receptet használja, mint a President's Reserve, de a keveréket a keverés után még érlelik – további 3 évig bourbon hordókban, ami finom és elegáns 8-11 éves rumkeveréket eredményez.

Gazdag sötétarany mahagóni színű. Illata intenzív édes mazsola, szivardohány, borostyán méz és vanília aromájú. A meleg ízben érezhetők a grillezett trópusi gyümölcsök és a dió tónusa. Gyengéd fűszer teszi teljessé, amely megmarad a hosszú, gyönyörű befejezésben is.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a rum kategóriából a Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L) terméket 15 651 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Rum,

Gyártó

St. Lucia Distillers Ltd.

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

15 651 Ft

EAN

786992210121

Gyakran ismételt kérdések a Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L?

A Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L terméket 15 651Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L terméket?

A Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7LEAN kódja?

A Chairman's Reserve The Forgotten Casks 40% 0,7L termék EAN kódja: 786992210121Még több terméket keresél a st. lucia distillers ltd. gyártótól?


Katalógusunkban az st. lucia distillers ltd. márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb st. lucia distillers ltd. termékeinek kínálatát.