BVD Marhuľovica 45% 0,5LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Pálinka
Gyártó Pálenica vo Vtáčom údolí
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Pálinka Pálenica vo Vtáčom údolí

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

BVD Marhuľovica 45% 0,5La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

BVD Marhuľovica 45% 0,5L
Pálinka

BVD Marhuľovica 45% 0,5L

11 716 Ft

Teljes BVD Marhuľovica 45% 0,5L termékleírás


A Bird Valley Distillery vagy Bird Valley Distillery 2010-ben jött létre, hogy kielégítse a 100%-os gyümölcspárlatok iránti növekvő keresletet. Ez a kereslet az alkoholtartalmú italok minőségi választékának újjáéledését és a fogyasztók növekvő tudatosságát jelenti e termékek iránt mind az Egyesült Királyságban, mind külföldön. Ezért a BVD szeszes italokat a kiválasztott gasztronómiai létesítményeknek, a speciális csemegeboltoknak és a minőséget kedvelő személyeknek szánjuk. Hosszú hónapokat szenteltek a legmegfelelőbb gyümölcsfajták és feldolgozási módszerek keresésének, valamint az eredeti technológiai eljárások kifejlesztésének, amelyek a BVD-nek egyedülálló helyet biztosítottak a piacon. A gondosan, kézzel szedett és válogatott gyümölcsök ritka fajtáiból érzékenyen desztillálnak. Büszkén állítják, hogy nem használnak semmilyen mesterséges aromát vagy ízesítőanyagot. A kézműves gyártás a lehető legmagasabb minőséget képviseli a kézzel készített, korlátozott tételekben.
 
A BVD egyedülálló, százszázalékos gyümölcspárlatai a szlovák szeszfőzdei termelés ékkövei, amelyeket számos hazai és nemzetközi versenyen nagyra értékelnek. A BVD sárgabarack egy friss, nyári szeszesital, amelyet finom édeskés illat és mandulás utóíz jellemez.
 


A Drinkcentrum.hu webáruházban a pálinka kategóriából a BVD Marhuľovica 45% 0,5L) terméket 11 716 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Pálinka,

Gyártó

Pálenica vo Vtáčom údolí

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

11 716 Ft

EAN

8586017090255

Gyakran ismételt kérdések a BVD Marhuľovica 45% 0,5L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a BVD Marhuľovica 45% 0,5L?

A BVD Marhuľovica 45% 0,5L terméket 11 716Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a BVD Marhuľovica 45% 0,5L terméket?

A BVD Marhuľovica 45% 0,5L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A BVD Marhuľovica 45% 0,5L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron BVD Marhuľovica 45% 0,5L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a BVD Marhuľovica 45% 0,5LEAN kódja?

A BVD Marhuľovica 45% 0,5L termék EAN kódja: 8586017090255Még több terméket keresél a pálenica vo vtáčom údolí gyártótól?


Katalógusunkban az pálenica vo vtáčom údolí márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb pálenica vo vtáčom údolí termékeinek kínálatát.