BVD Malinovica Mini 45% 0,05LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Pálinka
Gyártó Pálenica vo Vtáčom údolí
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Pálinka Pálenica vo Vtáčom údolí

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

BVD Malinovica Mini 45% 0,05La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

BVD Malinovica Mini 45% 0,05L
Pálinka

BVD Malinovica Mini 45% 0,05L

2 752 Ft

Teljes BVD Malinovica Mini 45% 0,05L termékleírás

A Bird Valley Distillery vagy Bird Valley Distillery 2010-ben jött létre, hogy kielégítse a 100%-os gyümölcspárlatok iránti növekvő keresletet. Ez a kereslet az alkoholtartalmú italok minőségi választékának újjáéledését és a fogyasztók növekvő tudatosságát jelenti e termékek iránt mind az Egyesült Királyságban, mind külföldön. Ezért a BVD szeszes italokat a kiválasztott gasztronómiai létesítményeknek, a speciális csemegeboltoknak és a minőséget kedvelő személyeknek szánjuk. Hosszú hónapokat szenteltek a legmegfelelőbb gyümölcsfajták és feldolgozási módszerek keresésének, valamint az eredeti technológiai eljárások kifejlesztésének, amelyek a BVD-nek egyedülálló helyet biztosítottak a piacon. A gondosan, kézzel szedett és válogatott gyümölcsök ritka fajtáiból érzékenyen desztillálnak. Büszkén állítják, hogy nem használnak semmilyen mesterséges aromát vagy ízesítőanyagot. A kézműves gyártás a lehető legmagasabb minőséget képviseli a kézzel készített, korlátozott tételekben.
 

 

A BVD egyedülálló, százszázalékos gyümölcspárlatai a szlovák szeszfőzdei termelés ékkövei, amelyeket számos hazai és nemzetközi versenyen nagyra értékelnek. A BVD málnapálinkát vadon termő, vadon termő málnából desztillálják, amelynek íze és aromája jelentősen eltér a hazai termesztésű málnától. Egy liter előállításához több mint 50 kg teljesen érett bogyó szükséges, ami erős érzékszervi tulajdonságokat eredményez.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a pálinka kategóriából a BVD Malinovica Mini 45% 0,05L) terméket 2 752 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Pálinka,

Gyártó

Pálenica vo Vtáčom údolí

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

2 752 Ft

EAN

8586017090194

Gyakran ismételt kérdések a BVD Malinovica Mini 45% 0,05L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a BVD Malinovica Mini 45% 0,05L?

A BVD Malinovica Mini 45% 0,05L terméket 2 752Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a BVD Malinovica Mini 45% 0,05L terméket?

A BVD Malinovica Mini 45% 0,05L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A BVD Malinovica Mini 45% 0,05L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron BVD Malinovica Mini 45% 0,05L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a BVD Malinovica Mini 45% 0,05LEAN kódja?

A BVD Malinovica Mini 45% 0,05L termék EAN kódja: 8586017090194Még több terméket keresél a pálenica vo vtáčom údolí gyártótól?


Katalógusunkban az pálenica vo vtáčom údolí márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb pálenica vo vtáčom údolí termékeinek kínálatát.