BVD Borovička Mini 40% 0,05LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Pálinka
Gyártó Pálenica vo Vtáčom údolí
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Pálinka Pálenica vo Vtáčom údolí

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

BVD Borovička Mini 40% 0,05La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

BVD Borovička Mini 40% 0,05L
Pálinka

BVD Borovička Mini 40% 0,05L

1 880 Ft

Teljes BVD Borovička Mini 40% 0,05L termékleírás

 
A Bird Valley Distillery vagy Bird Valley Distillery 2010-ben jött létre, hogy kielégítse a 100%-os gyümölcspárlatok iránti növekvő keresletet. Ez a kereslet az alkoholtartalmú italok minőségi választékának újjáéledését és a fogyasztók növekvő tudatosságát jelenti e termékek iránt mind Slovákiában, mind külföldön. Ezért a BVD szeszes italokat a kiválasztott gasztronómiai létesítményeknek, a speciális csemegeboltoknak és a minőséget kedvelő személyeknek szánjuk. Hosszú hónapokat szenteltek a legmegfelelőbb gyümölcsfajták és feldolgozási módszerek keresésének, valamint az eredeti technológiai eljárások kifejlesztésének, amelyek a BVD-nek egyedülálló helyet biztosítottak a piacon. A gondosan, kézzel szedett és válogatott gyümölcsök ritka fajtáiból érzékenyen desztillálnak. Büszkén állítják, hogy nem használnak semmilyen mesterséges aromát vagy ízesítőanyagot. A kézműves gyártás a lehető legmagasabb minőséget képviseli a kézzel készített, korlátozott tételekben.
 

 

A BVD kizárólag valódi szeszes italok előállításával foglalkozik. Alapvető lépést tettek, és receptjükkel visszatértek a szlovák hagyományokhoz. Ők fejlesztették ki az első szlovák borovičkát hozzáadott alkohol nélkül, borókabogyóból (Juniperus communis). Ez a borovička a borókapárlaton kívül rozspárlatot is tartalmaz. A BVD Borovička előállításához használt borókák a Szlovák Karszt és a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park hegységének lábánál fekvő hegyekből származnak, és késő ősszel, amikor a bogyók már túl vannak az első fagyokon és a legérettebbek. A kézi válogatás, feldolgozás és lepárlás után végső összetevőként erdei mézet adnak hozzá, amely erős gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, és finom és lágy végeredményt kölcsönöz a párlatnak.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a pálinka kategóriából a BVD Borovička Mini 40% 0,05L) terméket 1 880 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Pálinka,

Gyártó

Pálenica vo Vtáčom údolí

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

1 880 Ft

EAN

8586017090439

Gyakran ismételt kérdések a BVD Borovička Mini 40% 0,05L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a BVD Borovička Mini 40% 0,05L?

A BVD Borovička Mini 40% 0,05L terméket 1 880Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a BVD Borovička Mini 40% 0,05L terméket?

A BVD Borovička Mini 40% 0,05L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A BVD Borovička Mini 40% 0,05L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron BVD Borovička Mini 40% 0,05L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a BVD Borovička Mini 40% 0,05LEAN kódja?

A BVD Borovička Mini 40% 0,05L termék EAN kódja: 8586017090439Még több terméket keresél a pálenica vo vtáčom údolí gyártótól?


Katalógusunkban az pálenica vo vtáčom údolí márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb pálenica vo vtáčom údolí termékeinek kínálatát.