Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Vodka
Gyártó Noblewood Adriatic DOO
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Vodka Noblewood Adriatic DOO

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L
Vodka

Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L

16 014 Ft

Teljes Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L termékleírás

 
 
A Beluga egy világhírű orosz luxus vodka. A Beluga arisztokratikus eredetével és idilli minőségével méltó helyet foglal el az elégedettség és a fogyasztás globális kultúrájában. A Mariinsk Distillery-t választották Oroszország legnemesebb vodkájának, a Belugának a megalkotására. A szeszfőzdét 1900-ban alapították Szibéria szívében, Oroszország egyik legtisztább és legbékésebb ökológiai régiójában. Úgy tartják, hogy igazi orosz vodkát csak Oroszországban lehet előállítani. Ma a márianosztrai szeszfőzde a legmodernebb berendezéseknek és a gyártás minden szakaszában alkalmazott fejlett minőségellenőrzési rendszereknek köszönhetően az iparág országos vezetőjének számít. Egyedülálló földrajzi elhelyezkedése további előnyöket biztosít a Beluga ízének. Az első és legfontosabb a szibériai artézi kutakból származó tiszta és egyedülálló víz.
 
Beluga transzatlanti verseny
A Beluga alkotói büszkék arra, hogy létrehozták a Beluga Transatlantic Racing gyűjtői sorozatot annak az orosz vitorláscsapatnak a tiszteletére, amely számos rangos versenyen ért el nagyszerű győzelmeket a Földközi-tengeren és az Atlanti-óceánon. A gyártási recept abban különbözik, hogy a vodkát a szűrési folyamat során természetes pamutszálakon vezetik át. A pihentetési idő 45 napra hosszabbodik, ami még finomabbá teszi az ízét. Ez az eljárás friss utóízt és elit simaságot eredményez. A palack dizájnja a vitorlázók tengeri motívumait tükrözi - egy jacht sötétkék háttéren és egy aranyszínű beluga hal.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a vodka kategóriából a Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L) terméket 16 014 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Vodka,

Gyártó

Noblewood Adriatic DOO

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

16 014 Ft

EAN

8588007138169

Gyakran ismételt kérdések a Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L?

A Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L terméket 16 014Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L terméket?

A Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7LEAN kódja?

A Beluga Transatlantic Racing + 1 pohárral 40% 0,7L termék EAN kódja: 8588007138169Még több terméket keresél a noblewood adriatic doo gyártótól?


Katalógusunkban az noblewood adriatic doo márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb noblewood adriatic doo termékeinek kínálatát.