Beluga Noble 40% 1,5L



Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Vodka
Gyártó Noblewood Adriatic DOO
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Vodka Noblewood Adriatic DOO

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Beluga Noble 40% 1,5La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Beluga Noble 40% 1,5L
Vodka

Beluga Noble 40% 1,5L

28 292 Ft

Teljes Beluga Noble 40% 1,5L termékleírás

 
 
A Beluga egy világhírű orosz luxus vodka. A Beluga arisztokratikus eredetével és idilli minőségével méltó helyet foglal el az elégedettség és a fogyasztás globális kultúrájában. A Mariinsk Distillery-t választották Oroszország legnemesebb vodkájának, a Belugának a megalkotására. A szeszfőzdét 1900-ban alapították, Szibéria szívében, Oroszország egyik legtisztább és legbékésebb ökológiai régiójában. Úgy tartják, hogy igazi orosz vodkát csak Oroszországban lehet előállítani. Ma a márianosztrai szeszfőzde a legmodernebb berendezéseknek és a gyártás minden szakaszában alkalmazott fejlett minőségellenőrzési rendszereknek köszönhetően az iparág országos vezetőjének számít. Egyedülálló földrajzi elhelyezkedése további előnyöket biztosít a Beluga ízének. Az első és legfontosabb a szibériai artézi kutakból származó tiszta és egyedülálló víz.
 
Beluga Noble
A Beluga Noble a Beluga márkacsalád ikonikus terméke. Először 2002-ben gyártották. Az oroszországi Mariinszk városában található Mariinszk Szeszfőzde (Mariinsk Distillery) mestereinek kemény és precíz munkájának eredménye. Kifinomult, gazdag íze a hagyományos alapanyagok használatáról tanúskodik, amelyek elengedhetetlenek e vodka előállításához. Segítenek az ízének kiegyenlítésében. Ez egy malátapárlat és a legtisztább víz szibériai artézi kutakból. A gondosan kiválasztott természetes összetevők háromszoros szűrőrendszeren mennek keresztül. Ezután harminc napos "pihenőidőszak" kezdődik. Ez a fajta technológia már évszázadok óta bevált. Segít semlegesíteni az alkohol csípős aromáját, és fokozza a vodka gazdag ízét és simaságát. A Beluga Noble-t gyakran nevezik "klasszikusnak".
 

A Drinkcentrum.hu webáruházban a vodka kategóriából a Beluga Noble 40% 1,5L) terméket 28 292 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Vodka,

Gyártó

Noblewood Adriatic DOO

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

28 292 Ft

EAN

4603928004042

Gyakran ismételt kérdések a Beluga Noble 40% 1,5L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Beluga Noble 40% 1,5L?

A Beluga Noble 40% 1,5L terméket 28 292Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Beluga Noble 40% 1,5L terméket?

A Beluga Noble 40% 1,5L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Beluga Noble 40% 1,5L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Beluga Noble 40% 1,5L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Beluga Noble 40% 1,5LEAN kódja?

A Beluga Noble 40% 1,5L termék EAN kódja: 4603928004042



Még több terméket keresél a noblewood adriatic doo gyártótól?


Katalógusunkban az noblewood adriatic doo márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb noblewood adriatic doo termékeinek kínálatát.

További termékek a kategóriából