Beluga Gold Line 40% 0,5LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Vodka
Gyártó Noblewood Adriatic DOO
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Vodka Noblewood Adriatic DOO

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Beluga Gold Line 40% 0,5La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Beluga Gold Line 40% 0,5L
Vodka

Beluga Gold Line 40% 0,5L

35 811 Ft

Teljes Beluga Gold Line 40% 0,5L termékleírás

 
 
A Beluga egy világhírű orosz luxus vodka. A Beluga arisztokratikus eredetével és idilli minőségével méltó helyet foglal el az elégedettség és a fogyasztás globális kultúrájában. A Mariinsk Distillery-t választották Oroszország legnemesebb vodkájának, a Belugának a megalkotására. A szeszfőzdét 1900-ban alapították Szibéria szívében, Oroszország egyik legtisztább és legbékésebb ökológiai régiójában. Úgy tartják, hogy igazi orosz vodkát csak Oroszországban lehet előállítani. Ma a márianosztrai szeszfőzde a legmodernebb berendezéseknek és a gyártás minden szakaszában alkalmazott fejlett minőségellenőrzési rendszereknek köszönhetően az iparág országos vezetőjének számít. Egyedülálló földrajzi elhelyezkedése további előnyöket biztosít a Beluga ízének. Az első és legfontosabb a szibériai artézi kutakból származó tiszta és egyedülálló víz.
 
Beluga Gold Line
Limitált kiadás az erős és kiváló minőségű szeszes italok igazi ínyenceinek. Más belugai vodkáktól eltérően az artézi víz és a malátapárlat jellegzetes keveréke ebben a sorozatban nem három, hanem öt szűrési körön megy keresztül. Minden palack saját sorozatszámmal és pecsétviasszal lezárt parafadugóval van ellátva. A pecsétviasz tisztításához a Beluga Gold Line minden egyes palackja egy elegáns kalapácsot és kefét tartalmaz, hogy kiemelje e limitált kiadású vodka 100%-os hitelességét és egyediségét, lenyűgöző hozzáállással.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a vodka kategóriából a Beluga Gold Line 40% 0,5L) terméket 35 811 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Vodka,

Gyártó

Noblewood Adriatic DOO

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

35 811 Ft

EAN

4603928005780

Gyakran ismételt kérdések a Beluga Gold Line 40% 0,5L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Beluga Gold Line 40% 0,5L?

A Beluga Gold Line 40% 0,5L terméket 35 811Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Beluga Gold Line 40% 0,5L terméket?

A Beluga Gold Line 40% 0,5L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Beluga Gold Line 40% 0,5L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Beluga Gold Line 40% 0,5L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Beluga Gold Line 40% 0,5LEAN kódja?

A Beluga Gold Line 40% 0,5L termék EAN kódja: 4603928005780Még több terméket keresél a noblewood adriatic doo gyártótól?


Katalógusunkban az noblewood adriatic doo márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb noblewood adriatic doo termékeinek kínálatát.