Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Vodka
Gyártó Mariinsk Distillery
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Vodka Mariinsk Distillery

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L
Vodka

Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L

3 282 885 Ft

Teljes Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L termékleírásKorlátozott számban előállított Vodka, Beluga Epicure által Lalique, az eredménye a szoros együttműködésnek a nemes orosz vodka Beluga és a legendás francia kristály és ékszer gyártó Lalique között.
Ez a kiváló termék a két ikonikus márka által megosztott értékek megnyilvánulása.
Vodka Beluga világszerte hírnevet szerzett a hibátlan termék előállítására eltökélt szakemberek által létrehozott kiváló minőségnek köszönhetően. Ötvözi az új technológia, az ősi hagyományok kivitelezés és gondos figyelmet minden részletre, Beluga egy elismert szimbóluma a luxus és a siker.
A Beluga és Lalique vállalatok együttműködéseként született a vágy, hogy hozzonak létre egy tökéletes dekantátort, amely csak egy kiváló termékhez méltó.
A vodka limitált kiadásának nevét, a Epicure-t választották, hogy hangsúlyozzák a múló pillanatok ritkaságát. Dean Epicure úgy tervezték, hogy a szimbólum a jelen és egy emlékeztető, hogy élveznünk kell minden pillanatban merít ihletet mindent, ami körülvesz minket.
A projekt akkor kezdődött, amikor a Belugamárka igazgatója , Katerina Mechetina találkozott a kreatív igazgatóval Lalique cégtől, Marc Larminaux.
A hosszú beszélgetések során a pár kidolgozott egy koncepciót és kiváló dizájnt - Epicure.
A kancsó megtervezésekor Marcot az örökség és az egyedi gyártási folyamat inspirálta Lalique, valamint a Beluga vodka összetevői
Beluga Epicure visszatér az ikonikus Lalique's témákhoz "Tri F", Female(female), Flora and Fauna, és nemes konténere szecessziós stílusban, egy titokzatos női meztelen alakot tartalmaz, amelyet búzacsukló vesz körül, a betakarítás és a termékenység szimbóluma.
Kézművesek műhelyekben Lalique Elzászban, Franciaország, előállított minden carafe hand, az egyes darab kristály egyedileg fúj a vas formában, hogy saját jellegzetes alakja. A lengyel mesterek ezután finomhangolták a tiszta és szaténszegélyű kristály közötti ellentétet, és hangsúlyozták monumentalitását és sebezhetőségét. Az utolsó érintés egy egyedi sorozatszám, amely az egyes kancsó aljára van gravírozva.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a vodka kategóriából a Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L) terméket 3 282 885 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Vodka,

Gyártó

Mariinsk Distillery

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

3 282 885 Ft

EAN

4603928005513

Gyakran ismételt kérdések a Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L?

A Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L terméket 3 282 885Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L terméket?

A Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7LEAN kódja?

A Beluga Epicure by Lalique 40% 0,7L termék EAN kódja: 4603928005513Még több terméket keresél a mariinsk distillery gyártótól?


Katalógusunkban az mariinsk distillery márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb mariinsk distillery termékeinek kínálatát.

További termékek a kategóriából