Beluga Celebration 40% 0,7LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Vodka
Gyártó Noblewood Adriatic DOO
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Vodka Noblewood Adriatic DOO

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Beluga Celebration 40% 0,7La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Beluga Celebration 40% 0,7L
Vodka

Beluga Celebration 40% 0,7L

14 261 Ft

Teljes Beluga Celebration 40% 0,7L termékleírás


 

A Beluga egy világhírű orosz luxus vodka. A Beluga arisztokratikus eredetével és idilli minőségével méltó helyet foglal el az elégedettség és a fogyasztás globális kultúrájában. A Mariinsk Distillery-t választották Oroszország legnemesebb vodkájának, a Belugának a megalkotására. A szeszfőzdét 1900-ban alapították Szibéria szívében, Oroszország egyik legtisztább és legbékésebb ökológiai régiójában. Úgy tartják, hogy igazi orosz vodkát csak Oroszországban lehet előállítani. Ma a márianosztrai szeszfőzde a legmodernebb berendezéseknek és a gyártás minden szakaszában alkalmazott fejlett minőségellenőrzési rendszereknek köszönhetően az iparág országos vezetőjének számít. Egyedülálló földrajzi elhelyezkedése további előnyöket biztosít a Beluga ízének. Az első és legfontosabb a szibériai artézi kutakból származó tiszta és egyedülálló víz.
 
Beluga Celebration
A limitált kiadású Beluga Celebration sorozatot a Beluga vodkát előállító Márianosztrai szeszfőzde 115. évfordulójának szentelték. Az évszázados hagyományok és az innováció ötvözésével a Beluga mestereknek sikerült egy igazi, tökéletes ízű orosz vodkát létrehozniuk. Az egyedi Beluga Celebration palack előállításának technológiája meglehetősen összetett. A mesterek vákuumos fémezési eljárást alkalmaznak, amely az üveget kettős platina bevonattal és aranylakkozással borítja, az utolsó fázisban pedig az üveget selyemszitanyomással díszítik. A modern technológia és a kézműves kivitelezés kifinomult kombinációja hozzájárult egy igazán exkluzív termék létrehozásához, amely a luxust, a kifinomultságot és a kézművességet szimbolizálja. A Beluga Celebration egy kifejezetten a Beluga-rajongók és -gyűjtők számára tervezett limitált kiadás, amely egy egyedülálló, százéves szeszfőzde előtt tiszteleg.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a vodka kategóriából a Beluga Celebration 40% 0,7L) terméket 14 261 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Vodka,

Gyártó

Noblewood Adriatic DOO

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

14 261 Ft

EAN

4603928005469

Gyakran ismételt kérdések a Beluga Celebration 40% 0,7L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Beluga Celebration 40% 0,7L?

A Beluga Celebration 40% 0,7L terméket 14 261Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Beluga Celebration 40% 0,7L terméket?

A Beluga Celebration 40% 0,7L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Beluga Celebration 40% 0,7L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Beluga Celebration 40% 0,7L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Beluga Celebration 40% 0,7LEAN kódja?

A Beluga Celebration 40% 0,7L termék EAN kódja: 4603928005469Még több terméket keresél a noblewood adriatic doo gyártótól?


Katalógusunkban az noblewood adriatic doo márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb noblewood adriatic doo termékeinek kínálatát.