Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Vodka
Gyártó Noblewood Adriatic DOO
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Vodka Noblewood Adriatic DOO

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L
Vodka

Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L

35 807 Ft

Teljes Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L termékleírás

 
 
A Beluga egy világhírű orosz luxus vodka. A Beluga arisztokratikus eredetével és idilli minőségével méltó helyet foglal el az elégedettség és a fogyasztás globális kultúrájában. A Mariinsk Distillery-t választották Oroszország legnemesebb vodkájának, a Belugának a megalkotására. A szeszfőzdét 1900-ban alapították Szibéria szívében, Oroszország egyik legtisztább és legbékésebb ökológiai régiójában. Úgy tartják, hogy igazi orosz vodkát csak Oroszországban lehet előállítani. Ma a márianosztrai szeszfőzde a legmodernebb berendezéseknek és a gyártás minden szakaszában alkalmazott fejlett minőségellenőrzési rendszereknek köszönhetően az iparág országos vezetőjének számít. Egyedülálló földrajzi elhelyezkedése további előnyöket biztosít a Beluga ízének. Az első és legfontosabb a szibériai artézi kutakból származó tiszta és egyedülálló víz.
 
Beluga Allure

 

Ez a vodka az orosz Beluga Polo Team - a nemzetközi pólóversenyek tapasztalt győztesei - sportteljesítményeinek szimbólumává vált. Ennek a vodkának a pihentetési időszaka két hónapig tart. Az Allure szó jelentéséhez hasonlóan ez a Beluga is bájos, gyönyörű, elegáns és finom. Közvetlen kapcsolatban áll ezzel az arisztokrata királyi sporttal. Kiváló megjelenése valódi barna bőrből készült, finom arany dombornyomással kombinálva. A design minden részlete kiemeli a Beluga Allure vodka kifinomultságát. Maga az üveg egy drága és elegáns darab, amely a luxus és a bőség hangulatát árasztja.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a vodka kategóriából a Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L) terméket 35 807 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Vodka,

Gyártó

Noblewood Adriatic DOO

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

35 807 Ft

EAN

4603928004417

Gyakran ismételt kérdések a Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L?

A Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L terméket 35 807Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L terméket?

A Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7LEAN kódja?

A Beluga Allure + 3 pohárral 40% 0,7L termék EAN kódja: 4603928004417Még több terméket keresél a noblewood adriatic doo gyártótól?


Katalógusunkban az noblewood adriatic doo márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb noblewood adriatic doo termékeinek kínálatát.