A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Rum
Gyártó Danish Vestindisk Rum Kompagni
Eladó Drinkcentrum.hu
Ajánljuk Rum Danish Vestindisk Rum Kompagni

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L
Rum

A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L

18 598 Ft

Teljes A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L termékleírás

Az A.H.Riise Danish többféle, akár 20 évig érő rumfajták keverésével készül. Lassú erjesztéssel állítják elő, majd az alkoholt hagyományos "Pot Still"-ben desztillálják a rumon 85% alkohol erővel. Ez a módszer rendkívül sötét színű rumot eredményez.

Hagyományos desztillációs kazánban desztillálják, és az eredmény 65% ​​alkoholt tartalmaz, miközben már nem hidegen szűrik, vagy karamellát adnak hozzá.

A szűrés hiánya rendkívül sötét, szinte fekete színt ad ennek a sötét, szinte fekete színnek, bonyolult kávéval, hangyával, édesgyökérrel, égett karamell melaszsal, fűszerekkel és cédrusfával. Keveredik a sevillai narancs és a bergamott gyümölcs egzotikus és elegáns ízével. A befejezés hosszú, puha és finom édes utóíz, amelyet tökéletesen kiegyenlít az eredeti sötétkék 55% -os rum ereje.

 

A Drinkcentrum.hu webáruházban a rum kategóriából a A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L) terméket 18 598 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Rum,

Gyártó

Danish Vestindisk Rum Kompagni

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

18 598 Ft

EAN

5712421011903

Gyakran ismételt kérdések a A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L?

A A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L terméket 18 598Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L terméket?

A A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7LEAN kódja?

A A. H. Riise Royal Danish Navy Navy Strength 55% 0,7L termék EAN kódja: 5712421011903Még több terméket keresél a danish vestindisk rum kompagni gyártótól?


Katalógusunkban az danish vestindisk rum kompagni márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb danish vestindisk rum kompagni termékeinek kínálatát.